Haber

Alanya’da Gurbetçiye Sopalı Saldırı: Tutuklular Serbest Bırakıldı

ANTALYA’nın Alanya ilçesinde gezi teknelerinin bulunduğu İskele Caddesi’nde küfür nedeniyle çıkan arbedede 6 kişi gurbetçi tatilciye sopalarla saldırdı. Dayak yiyen gurbetçi ile gezi teknesinde çalışan 6 kişi götürüldükleri polis merkezinde birbirlerinden şikayetçi olmadı. Sopa-yumruk kargaşası cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün gece Alanya’da gezi teknelerinin bulunduğu İskele Caddesi üzerinde meydana geldi. Almanya’dan tatile gelen ve adı öğrenilemeyen gurbetçi teknelerin önünden geçerken ‘hanutçu’ adındaki tekne işçileri günübirlik satış yapmak istedi. Bunu reddeden tatilci ve tekne işçilerinin arasında küfürler yükseldi. Olayın kargaşaya dönüşmesi üzerine gurbetçiye; Gezi teknesi çalışanı 6 kişiye sopalarla saldırdı. Caddeden geçen turistlerin de izlediği arbede cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Olay yerine gelen bayanın “Yapma, sana ne kadar saldırıyor. Yapma, yapma. Yazık değil mi abi. Polisi ara” sözleri tutanaklara yansıdı. Olayı çevredekiler ayırıp polis olay yerine geldiğinde gurbetçiye giden kadının “Video çektim, bu videoyu polise verin” dediği duyuldu.

Savcı, 2 TEKNE İŞÇİSİNİN TEKRAR TUTUKLANMASINI talep etti. Başlarından yaralanan gurbetçi ve hafif yaralanan 2 tekne çalışanı hastanede tedavilerinin ardından taburcu edildi. Dayak yiyen gurbetçi ile gezi teknesinde çalışan 6 kişi götürüldükleri polis merkezinde birbirlerinden şikayetçi olmayıp serbest bırakıldı. Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkezer, “Kavga olayıyla ilgili dün gece gözaltı yapıldı. Taraflar şikayetçi olmadı ve serbest bırakıldılar. Yine de bugün savcılık 2 kişinin hazır bulunmasını istedi.” istediği öğrenildi.

Alanyalı gezi teknesi sahibi iş adamı Hasan Çavuşoğlu, arbedeye sopa ve yumruklarla tepki gösterdi. Çavuşoğlu, “Böylesine yoğun bir yerde iskelenin hemen yanında karakol var” dedi. “Yapılacak tek bir şey var, o teknenin ruhsatını iptal edeceksiniz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu